Zeeuwse Onderlinge Jeugd Competitie 2019

Zeeuwse Onderlinge Jeugd Competitie 2019

Zondag 22 september stond in de agenda voor de 2e wedstrijd van de Zeeuwse Onderlinge Jeugd Competitie (ZOJC). De 1e wedstrijd was reeds gespeeld op De Wouwse Plantage en de volgende wedstrijden vinden plaats op De Brugse Vaart (6 oktober) en De Woeste Kop (Finale 13 oktober).

Reeds jarenlang is dit een serie wedstrijden om onze jeugd kennis te laten maken met golfers van andere golfclubs en samen een competitieve strijd aan te gaan. Dit jaar treffen de spelers van De Wouwse Plantage, De Woeste Kop, De Brugse Vaart en Grevelingenhout elkaar.

In totaal 40 spelers, verdeeld over 3 categorie├źn, gingen de strijd met elkaar aan. Voor sommigen hele gezellige flights, voor sommigen toch nog best een beetje eng om met iemand te spelen die je eigenlijk niet kent. Maar met veel zon, een mooie baan en een hele gezellige sfeer is deze dag weer zeer succesvol geweest.

Zeker voor de spelers van Grevelingenhout was het een geslaagde wedstrijd. Op 13 oktober op Golfclub De Woeste Kop zullen de overall prijzen uitgereikt worden en wordt de competitie afgesloten met een gezamenlijke maaltijd.

Terug naar het overzicht