Vrijwilligersdag 2019

Vrijwilligersdag 2019

Op een prachtige nazomer dag is afgelopen zaterdag 21 september de jaarlijkse commissie- en vrijwilligerswedstrijd gespeeld. Van de ruim 100 vrijwilligers die zich jaarlijks inzetten voor clubactiviteiten hadden achtendertig enthousiastelingen zich ingeschreven voor de wedstrijd.
De voorzitters van elke commissie en het bestuur hielden voorafgaand aan de wedstrijd nog een vergadering, terwijl de andere commissieleden zich klaarstoomden op de driving range en oefengreen voor de wedstrijd.
De wedstrijdvorm was een Greensome Chapman, wat inhoudt dat beide spelers afslaan, vervolgens elkaars bal nog éénmaal verder slaan, waarna de beste bal gekozen wordt waarmee om en om wordt geslagen tot deze is uitgeholed.
Met die informatie gingen ook Dorothee Lammerts en ondergetekende met goede moed de baan in. Na een bogey op hole 1 wist het duo zich na 18 holes te melden met nog steeds maar die éne slag boven par; bruto 73 slagen. Dit resulteerde netto in een prachtige 67.
De eindwinnaars werden echter niet berekend door de Greensome Chapman uitslagen, maar aan de hand van het per commissie behaalde gemiddelde resultaat.
Chris van den Berg had hiervoor een mooie Excel sheet gemaakt en na binnenkomst kon hij ook direct overgaan tot de prijsuitreiking. Dit terwijl de deelnemers aandachtig luisterden onder het genot van een hapje en een drankje.
Opbouwend naar de winnaars benadrukte Chris namens het bestuur dat de club geen bestaan heeft zonder haar vrijwilligers en commissieleden en dat we er apentrots op mogen zijn dat 20% van de leden een rol wil vervullen binnen één van de diverse commissies.

Over tot de prijzen:
1. De WPN Open Commissie; gemiddeld 74 netto
Spelende met: Teuni van Burg, Angelique Meijer en Bas Post.


2. De Technische Commissie; gemiddeld 75 netto
Spelende met: Angelique Meijer en Marie-Louise Snijders.
3. De Damesdag Commissie; gemiddeld 76 netto
Spelende met: Dorothee Lammerts, Djoeke de Haan, Mieke Bolier, Bertie Kievit en Gerda Vleeshouwers.

Klik hier voor de volledige uitslag

Na een lekker buffet bereid door Sjef en zijn brigade trokken de commissieleden huiswaarts. Sommigen met de jaarlijkse activiteiten al gedaan hebbende. Anderen die nog volop in de running zijn.

Bas Post

Terug naar het overzicht