Sponsor Golfwedstrijd ten bate van de Nierstichting 19-09-2019

Sponsor Golfwedstrijd ten bate van de Nierstichting 19-09-2019

Verslag van Sponsor Golfwedstrijd op de Oosterhoutse ten bate van de Nierstichting op 19 september 2019.

Een dag in het teken van de draagbare kunstnier waar door de sponsors ruim € 40.000,- is opgehaald met het spelen van een golfwedstrijd.

Er waren 28 teams aanwezig om de wedstrijd te spelen op deze mooie dag in september waar ook een team van nier- getransplanteerden aan mee mocht doen.

Het team bestaande uit Ruurd Valkenburg, Frank Peters en Simon Hamelink, aangevuld met een gastspeler Peter van Liempt, op uitnodiging van Simon speelden Greensome, waarbij de beste bal werd genomen en iedereen een volgende bal mocht slaan, zo speelden we de hole uit met het aantal slagen, als je 13 slagen mee krijgt, met een bruto score van 72 en je speelt 3 onder de baan kom je uit op een netto van 56.

Na  het diner werden de uitslagen bekend gemaakt en tot onze verbazing waren wij de winnaars met een netto score van 56 slagen.  We wisten dat we aardig hadden gespeeld maar dat we er met de beker vandoor zouden gaan hadden we niet gedacht, als getransplanteerde heb ik nog een korte speech gehouden over de draagbare kunstnier, mijn 25 jarig jubileum als getransplanteerde en dat het belangrijk is om donor te zijn, te veel  mensen nog aan de dialyse.

Na een bijzondere dag met een leuke herinnering was deze dag zeer geslaagd.

Simon Hamelink .

Terug naar het overzicht