PAR3-zomercompetitie 03-07-2017

PAR3-zomercompetitie 03-07-2017

Vandaag de 4e maandbekerwedstrijd, het is alweer juli, de 2e helft van 2017 is begonnen.  Bij aankomst was het clubhuis vol opa’s, alle tafels waren sfeervol gedekt voor het diner voor de heren en met moeite kon ik een plekje vinden om onze mensen, 16 spelers die allemaal onze maandagavondcompetitie regelmatig bezoeken, in te schrijven.

Onder hen Hans en Boudewijn Zuurdeeg die helaas eind vorige week afscheid moesten nemen van hun echtgenoot en moeder, die na een lang ziekbed de strijd moest opgeven. Beide heren kwamen na een zware periode even ontspanning zoeken in onze groep en dat is gelukt. Wij wensen Hans en Boudewijn, samen met de familie a.s. woensdag  en de, ongetwijfeld moeilijke dagen daarna, heel veel sterkte.

De wedstrijd verliep voorspoedig en er werd door menigeen goed gespeeld, maar één speler deed het wel erg goed vandaag: SIMON SLOEG EEN HOLE-IN-ONE op hole 2 en dat was de laatste hole van zijn flight. Eric en Anneke waren hiervan getuigen. Proficiat Simon.

Ook vielen er weer een paar birdies, Cobie, Marie-Louise en Michel sloegen er elk één.

De uitslag van deze avond is:

Willem en Simon op een gedeelde 1e/2e plaats met 35 punten
Loura en Cobie     op een gedeelde 3e/4e plaats met 34 punten.

Op het terras, de temperatuur was nog aangenaam,  konden we hierna genieten van een drankje, ons aangeboden door Simon. Bedankt hiervoor!

Volgende week spelen we ter afwisseling weer een Regenboogwedstrijd over 9 holes op de grote baan. Naar keuze kan men afslaan van hole 1 of hole 10. En deze keer gaan we het goed doen: de heren spelen 3 holes van wit, geel en blauw met hc-verrekening van geel en de dames spelen, evenals de vorige keren, 3 holes van blauw, rood en oranje met hc-verrekening van rood.

Noteer alvast de volgende wedstrijd voor de Zeeuwse Par3-competitie op 29 juli in Middelburg, inschrijven via Proware kan vanaf 08 juli.

Tot volgende week,

Jeannette

Terug naar het overzicht