PAR3-zomercompetitie 29-05-2017

PAR3-zomercompetitie 29-05-2017

Toen ik van huis ging waren er slechts 5 aanmeldingen, een magere score. Kwam dit door het voorspelde onweer en de tropische hitte?
Bij aankomst op Grevelingenhout werd ik echter al verrast door nog 2 aanmeldingen van nieuwkomers op de maandagavond, Marie-Louise en Willem Snijders. Ook zij durfden het aan om een Par3-wedstrijdje mee te spelen. Leuk! Daarna druppelden er nog een vier man binnen en met 11 spelers, 4×2 en 1×3 gingen we om half 7 van start.

Rond 8 uur-8.15 uur hadden we allemaal ons rondje, 9 holes Par3 en hole 1-8-9 van de grote baan, voltooid en streken we neer op het terras voor een welverdiende versnapering en om uit te puffen. Gelukkig geen onweer gehad en de temperatuur was nu heerlijk om buiten te zitten.

De 9 holes Par3 hebben we stableford met handicap-verrekening gespeeld en op de 1ste en 2e plaats zijn geëindigd Cobie en Wim met 17 punten, een heel mooie score, zeker voor Wim met maar één extra slag over 9 holes.
Op de grote baan werden de slagen geteld en ook hier sprongen er 2 spelers uit. Mieke en Willem hadden elk slechts 3×5, dus 15 slagen nodig. Heel goed gedaan!
Birdies zijn deze week gemaakt door Wim 2x en Ad 1x.

Maar vandaag waren we eigenlijk allemaal winnaars omdat we, bij gebrek aan golfballetjes voor de nrs 1 en 2, getrakteerd werden op bitterballen en die smaakten voortreffelijk.

Volgende week is het Pinksterweekend en op de maandagavond starten we daarom deze keer om 17.30 UUR, we spelen dan op de grote baan een REGENBOOGWEDSTRIJD over 9 holes, start op hole 1. Graag aanmelden via Proware tot uiterlijk zondagavond 23.59 uur. De eerste 4 inschrijvingen zijn er al!

Tot volgende week,
Jeannette

Terug naar het overzicht