PAR3-zomercompetitie 26-6-2017

PAR3-zomercompetitie 26-6-2017

Deze week kwam Theo Foekens proberen 18 holes PAR3 te lopen. Dit nadat hij ruim 1,5 jaar wegens lichamelijke klachten en operaties, uit de roulatie was geweest. De test is geslaagd.
We speelden met 13 deelnemers een Hidden Holes-wedstrijd. Een spelvorm waarmee nog niet iedereen kennis had gemaakt. Zo kon het dus gebeuren dat men redelijk optimistisch met een aardig aantal stableford punten, zijn kaart wilde inleveren, maar te horen kreeg: nog even bij je houden, we trekken zo 9 holes en de punten van dié holes bij elkaar opgeteld, geeft de eindscore.
En nu maar hopen dat niet de hole waar jij een streep op hebt getrokken wordt, maar die waar je 4 punten gescoord hebt. Het was dus nog even spannend.

Simon had e.e.a. goed voorbereid, 18 papiertjes met de nrs 1 t/m 18 dubbelgevouwen in een leuk mandje. Annelies, die net van de baan kwam, werd gevraagd hier 9 papiertjes uit te halen. Eerlijker kan dus niet. De volgende nrs werden getrokken: 1-4-5-6-8-9-12-15 en 18, en nu opnieuw tellen.

De winnaars van deze week zijn: Loura vd Laan en Wim Post met elk 18 punten en op een eervolle 3e plaats: Ad Lodiers met 16 punten.

Ook zijn er weer een aantal birdies gemaakt: Wim Post en Ad Loudiers 2x en Michel vd Velden, The Foekens en Loura vd Laan 1x.

Volgende week is het de 1e maandag van de maand en spelen we een maandbekerwedstrijd. De uitslagen van de 5 maandbekerwedstrijden worden onder “meerronden” genoteerd en de 3 beste scores bij elkaar opgeteld geven straks een winnaar.

Zaterdag hebben we op onze baan een wedstrijd voor de Zeeuwse Par3-competitie gespeeld. Helaas in de ochtend nog 2x 2 afzeggingen waardoor Simon nog flink aan de indeling moest sleutelen, maar ook dit is prima opgelost. De regen viel gelukkig mee. Na de wedstrijd zijn er nog een aantal gasten even meegegaan naar de drivingrange om de nieuwe “fitting studio” te bekijken. Hierna konden we genieten van een voortreffelijke lunch en zijn door Simon de prijzen uitgereikt. Ruud had 2 ballenwassers gesponsord en Sylvia een paar doosjes ballen met hondje erop. Dank hiervoor.

Jeannette

Terug naar het overzicht