PAR3-zomercompetitie 19-6-2017

PAR3-zomercompetitie 19-6-2017

Een zeer warme maandag, wellicht te heet om nog te gaan golfen vanavond. Bij aankomst op Grevelingenhout opvallend weinig auto’s op het parkeerterrein. Om 18.30 uur toch 11 deelnemers, elk met slechts 3 clubs in de tas, aan de start.
Simon was helaas verhinderd, moest EHBO bijspijkeren, heel belangrijk natuurlijk en een veilig idee voor ons om een ervaren hulpverlener in ons midden te hebben. Maar laten we hopen dat hij niet voor ons in actie hoeft te komen.
Een aangename verrassing was het dat Riemke om 6 uur even gedag kwam zeggen. Helaas kan zij voorlopig niet mee spelen, zij is in afwachting van een nieuwe heup en kan nu heel slecht lopen met veel pijn. Sterkte Riemke, leuk dat je er was.

Met 3 stokken door de baan valt niet mee, althans ik vond het moeilijk. Met m’n 9 kwam ik niet uit de bunkers wat me 3 strepen opleverde. Na de wedstrijd kreeg ik de tip dat ik van de 9 een sandwedge had moeten maken door deze club “ open” te zetten. Helaas te laat, toch bedankt Willem.

De winnaars van vandaag zijn”

  1. Ad 36 punten
  2. Willem 35 punten
  3. Teuni 33 punten.

Er zijn slechts 2 birdies gemaakt, Willem 1x en Ad 1x.
Na de wedstrijd was het nog heerlijk op het terras en we hadden het rijk alleen, maar het was beter voor de club als het nog druk geweest was.

A.S. zaterdag zijn we gastheer/gastvrouw voor de Zeeuwse Par3-competitie en volgende week maandag zijn we uiteraard ook weer present.

Tot dan,
Jeannette

Terug naar het overzicht