Par3-zomercompetitie 12-06-2017

Par3-zomercompetitie 12-06-2017

Een goede opkomst, 14 spelers en er waren zelfs, 15 aanmeldingen maar opa Joop ging vanmiddag door zijn enkel bij een partijtje voetbal met z’n kleinzoon en moest helaas afhaken. Er is goed gespeeld, 10 kaarten met 32 of meer punten.

Voordat we de uitslag bekend maakten wees Simon nog eens op het belang van onze wedstrijdjes. We proberen iedere week wisselende flights te maken en door het spelen van lage- met hoge-handicappers, worden het leerzame avonden. En een beetje geluk hebben hoort er natuurlijk ook bij. Peter was er op de afslag van hole 6 getuige van dat Simon op hole 5 afsloeg, zijn bal de verkeerde kant op zag gaan, maar die belandde via een boom toch nog op de juiste green. Een meevaller dus.

 Birdies waren er deze week voor: Peter, Jeannette, Simon en Ard, elk 1 en Ad en Wim ieder 2x.

Volgende week spelen we een 3-stokken-wedstrijd en dat wordt weer een uitdaging. Wie maakt de juiste keuze? Welke 3 clubs neem je mee?

Zaterdag 24 juni spelen we voor de Zeeuwse Par3-competitie op Grevelingenhout. Wie meldt zich hiervoor aan? Wie kiest er voor onze wedstrijd i.p.v. voor de Captainstrofee die op de grote baan gespeeld wordt? We hebben 6 deelnemers nodig.

Na deze mededelingen mocht ik de winnaars van vanavond bekend maken en de daarbij behorende golfballetjes uitdelen. Het doet me wel een klein beetje pijn dat het vandaag allemaal heren zijn, die in de prijzen vallen. Er zijn nl. 4 heren  met 34 punten, t.w. Hans Zuurdeeg, Ard Onwezen, Ad Lodiers en Wim Post. Proficiat!

Tot volgende week met 3 stokken!

Jeannette

Terug naar het overzicht