PAR3 winterwedstrijd 18 maart 2017

PAR3 winterwedstrijd 18 maart 2017

Vandaag hebben we met 11 spelers de Par3-wintercompetitie afgesloten. Een matige opkomst, waarschijnlijk te wijten aan de slechte weersvoorspelling voor de zaterdagochtend, maar dat viel ook deze week weer reuze mee. Het bleef droog, wel veel wind en tegen het einde nog een beetje zon.

Deze laatste winterwedstrijd speelden we zonder hc-verrekening. Wie met het minste aantal slagen binnenkwam was de winnaar.
3e plaats:        Hans Zuurdeeg                     76 slagen
2e plaats         Anneke Onwezen                 75 slagen
1e plaats         Peter Numan                        73 slagen

Eerlijkheidshalve wil ik toch vermelden dat Simon aan 68 slagen genoeg had, maar eigenlijk wil hij niet vernoemd worden!
I.p.v. met een rondje bitterballen hebben we deze winter afgesloten met een rondje koffie/thee en paaseitjes.

Op zaterdag 8 oktober 2016 zijn we de wintercompetitie gestart met het Par3-clubkampioenschap. In totaal zijn er 10 wedstrijdjes gespeeld en slechts 1x, de Nieuwjaarsinstuif, is de wedstrijd afgelast. 165 Deelnemers mochten we verwelkomen. Allen dank voor jullie sportieve deelnamen.

In april starten we met de Par3-zomercompetitie, wekelijks op de maandagavond. Al deze wedstrijden en de aanvangstijden staan op de wedstrijdkalender en aanmelden kan via Proware of tot een ½ uur voor aanvang aan de wedstrijdtafel.

Tot maandag 3 april, 18.00 uur!
Jeannette

Terug naar het overzicht