PAR3 winterwedstrijd 18 februari 2017

PAR3 winterwedstrijd 18 februari 2017

Allereerst een droef bericht.
Maandag 6 febr. Jl is ons oud-lid Wim Sleijpen overleden. Tijdens zijn lidmaatschap was Wim een trouwe bezoeker van de par3-wedstrijden. Wij herinneren hem als een gezellige, fanatieke golfer. Namens de Par3 hebben we zijn vrouw en kinderen een condoleance gestuurd.
Verslag van een, zeker in het begin, “schimmige “ wedstrijd.
11 Aanmeldingen waren er op deze zeer mistige zaterdagochtend en ik was benieuwd of ze wel allemaal zouden komen. Geen probleem, alle 11 waren tijdig in Bruinisse en er druppelden nog aan paar deelneemsters, Rosita, Loura en Puck ruim op tijd binnen.

Op de grote baan kon/mocht voorlopig nog niet gestart worden en dat bracht een 4-tal heren, Chris-Erwin-Marcel en Henk, op het idee om zich ook bij ons aan te sluiten. Zodoende kreeg ik het (Simon was dit weekend afwezig) nog druk aan de wedstrijdtafel en op de valreep sloten ook de dames Renate, Heleen en Sylvia zich nog bij ons aan, zodat we met 7 flights om 11 uur aan de start stonden.

Vooral op de wat langere holes was het ontzettend uitkijken omdat vanaf de afslag de vlag niet zichtbaar was, maar gelukkig is het allemaal goed gegaan en vanaf 12 uur begon het zicht wat beter te worden.

Er zijn een flink aantal birdies gemaakt en dat is met deze groep deelnemers niet zo verwonderlijk. Hoewel we geen birdie-klassement bijhouden, ga ik ze hier wel vermelden.
Chris op hole 9-10-17, Jeannette op 1 en 11, Erwin en Peter op 15, Henk op 10, Loura op 18, Heleen op 3 en Renate op 8.

En dan de uitslag:
1e plaats: Boudewijn met 50 punten. Hij zal blij zijn wanneer de baan weer qualifying wordt en hij zijn hcp kan verlagen.
2e plaats: Anneke met 38 punten. Na een lange blessuretijd bleek de golfvakantie in Portugal haar goed te hebben gedaan.
3e plaats: Jeannette ook 38 punten.

Ook hadden we deze week een poedelprijs omdat het verschil in punten van Ard met de voorlaatste score méér dan 10 punten was. Volgens ons heeft Ard in Portugal alleen Anneke’s tas mogen dragen en is hij zelf niet aan oefenen toegekomen.
Inmiddels was het weer helemaal opgeklaard en gingen een aantal spelers toch nog een rondje grote baan lopen.

Het was weer een geslaagde zaterdagochtend, 4 maart is de volgende wedstrijd.

Tot dan, Jeannette

Terug naar het overzicht