Par 3 – Zomercompetitie 15-07-2019

Par 3 – Zomercompetitie 15-07-2019

Dikke bewolking maar droog en lekker weer om te spelen. Met 23 personen was de 3e Ringerscore wedstrijd zeer goed bezet. Diegenen die voor de tweede of de derde keer meespeelden hebben allemaal een mooie score verbetering kunnen neerzetten!

Het gaat uiteindelijk om het beste bruto resultaat over 4 ronden maar per avond is er een uitslag op basis van de beste netto scores. D.w.z. het totale aantal gemaakte slagen verminderd met je Playing Handicap (het aantal extra slagen dat je voor een ronde meekrijgt).

De uitslag:

  1. Bert Kok 54 slagen
  2. Nettie Dales 58 slagen
  3. Teuni van Burg 59 slagen

Bert scoorde 2 birdies en Ard, Jan W., Hans, Willem D., Teuni en Michel ieder eentje.

Op Proware kunnen jullie bij Ringerscore je eigen beste scores per hole zien en waar je dus de volgende keer nog wat kunt verbeteren. Het eindresultaat van deze Zomer Ringerscore is opgesplitst in 3 handicap categorieën. In deze 3 categorieën gaan na deze avond Bert Kok, Willem Drenth en Hans Zuurdeeg nog steeds aan de leiding.

Halverwege de wedstrijd kwam de marshall nog langs met een gast in zijn buggy. Jeannette was zover opgeknapt dat ze een avond gezellig kwam buurten. Eerst een rondje door de baan en daarna zeer geanimeerde gesprekken in het clubhuis. Voor herhaling vatbaar!

Afgelopen zaterdag heeft een team van 6 personen van Grevelingenhout meegespeeld met de Par3-toer op De Heensche. Er waren 34 deelnemers vanuit diverse Par3 clubs in de regio. Ria van Zeijl en Jacqueline de Groot zijn als tweede geëindigd terwijl Cees de Groot zijn matchplay wedstrijd won. Een heel geslaagde dag met een mooi resultaat voor het team Grevelingenhout. Op 24 augustus wordt de volgende wedstrijd gespeeld in Middelburg. Iet Kortstanje geeft je hier graag meer informatie over en inschrijven kan bij haar of via ProWare.

Deze maand hebben we 5 maandagavonden dus een extra “pretwedstrijd”. Drie-stokken dit keer. Eenvoudig: Geen gezeul met trolly’s maar gewoon 3 stokken onder de arm of in een klein tasje, een paar ballen en kuieren maar…

Wij hopen jullie allemaal weer te zien op 22 juli. Shotgunstart om 18:30. Graag bij voorkeur aanmelden via Proware of tot uiterlijk 18:00 bij de wedstrijdtafel.

Riek

Terug naar het overzicht