Par 3-zomercompetitie 15-05-2017

Par 3-zomercompetitie 15-05-2017

Allereerst, voor diegenen die vorige week  een verslagje gemist hebben , een paar woordjes over maandagavond 8 mei. Het was helaas een klein, maar wel gezellig clubje van 8 personen.  Ad zorgde deze avond voor de inschrijvingen. Ik heb begrepen dat er weer flink gestreden is voor de eerste plaats en die was deze keer voor Ard met 21 punten, gevolgd door Hans en Cobie met elk 20 punten.

Birdies waren er voor Simon en Hans, elk één.

Deze week was er een ruimere opkomst, ondanks dat er heren, die regelmatig met ons meespelen, met het   herendaguitje mee waren. Bij aanvang om half 7 stond de teller op 12 spelers., mede omdat Bas, wiens dienst achter de bar erop zat, het aandurfde om met zijn handicap –hij moet op de Par3-baan 3slagen inleveren- met ons mee te spelen. Zijn flightgenoten Anneke en Ad hebben van zijn  spel genoten. Bas we kijken er naar uit dat je je nog eens bij ons aansluit.

 Deze week hebben we Amerikaantje mét handicapverrekening gespeeld.
De uitslag was:
1)        Peter              met 52 punten
2)        Bas                 met 47 punten
3)        Willem          met 43 punten
Deze heren waren de gelukkige winnaars van een golfballetje en Bas wilde zijn balletje doorgeven aan een van de verliezers, hiervoor heeft hij een kaart getrokken uit de 4 kaarten met de minste punten en de gelukkige was Anneke!

ATTENTIE – ATTENTIE
Volgende week zaterdag, 27 mei, staat de volgende Zeeuwse Par3-wedstrijd in Goes op het programma. Tot nu toe zijn er nog geen aanmeldingen. Wie heeft tijd en zin om voor Grevelingenhout aan deze wedstrijd mee te doen? Geef je snel op via Proware, 6 deelnemers kunnen wij afvaardigen.

Pinkstermaandag spelen wij weer een Regenboogwedstrijd over de 1ste 9 holes op de grote baan. We starten dan een uur eerder, dus om 17.30 uur!
Aanmelden graag via Proware tot uiterlijk zondagavond 4 juni, zodat Simon tijdig de flights kan indelen.

 Volgende week maandagavond zijn we weer present. Graag tot dan,

Jeannette

Terug naar het overzicht