Par 3- Zomercompetitie 12-08-2019

Par 3- Zomercompetitie 12-08-2019

Aan de wedstrijdtafel waren bij de inschrijving ook Jeannette Beek en Peter Numan aanwezig.
Fijn om te zien dat deze twee, door overmacht aan de zijlijn staande Par3 spelers, nog steeds heel erg geïnteresseerd zijn in het reilen en zeilen van onze Par3 Club!

Op de oefengreen werd eerst nog een plan-de-campagne gemaakt voor eventueel onweer en daarna iedereen op weg naar de juiste holes om te starten. Stevig buitje op de eerste hole en een klein buitje op de laatste, maar daar tussenin heerlijk windstil weer met zo nu en dan zelfs een zonnetje. Het onweer bleef achterwege.

Aggregate stableford dit keer met 5 teams van 3 en eentje van 4 personen. Op iedere hole werden de beste twee stablefordscores bij elkaar opgeteld en dat resulteerde in de volgende uitslag:
1. Ad, Ard en Riek 78 punten
2. Jan W., Michel en Iet 74 punten
3. Teuni, Rosita, Puck en Hans Z. 71 punten

Heel veel birdies dit keer! Anneke Onwezen, Cobie Philipoom, Hennie Boelaart, Michel van Velzen en Ad Lodiers 2x. Ard Onwezen, Iet Korstanje en Riek Marttin 1x

We naderen het einde van onze zomeravonden. Na de laatste Ringerscore van volgende week en DéDé wedstrijd op 26 augustus, wordt op 2 september de laatste maandbeker gespeeld. Traditiegetrouw de afsluiting van onze maandagavond zomercompetitie.

Besloten is om het Par3 Clubkampioenschap dat op 5 oktober stond gepland, een maand naar voren te halen. Door te kiezen voor zaterdag 7 september hopen we dat de Par3 nog goed bij iedereen in het systeem zit door de voorliggende maandagavonden, met als groot bijkomend voordeel dat je dan toch ook mag hopen op wat betere weersomstandigheden dan in begin oktober. Bovendien valt deze datum precies tussen het Strokeplay/Stableford Clubkampioenschap (31 augustus/1 september) en het Senioren Clubkampioenschap (14/15 september) in. Een mooi passende dag dus!

Volgende week de laatste Ringerscore en de laatste avond waarop we om 18:30 starten. I.v.m. het licht wordt de starttijd op 26 augustus en 2 september vervroegd naar 18:00 uur.

Wij hopen jullie allemaal weer te zien op 19 augustus. Shotgunstart om 18:30 uur. Graag bij voorkeur aanmelden via Proware of tot uiterlijk 18:00 uur bij de wedstrijdtafel.

Riek

Terug naar het overzicht