Par 3-Zomercompetitie 05-08-2019

Par 3-Zomercompetitie 05-08-2019

Na een kort verfrissend buitje stond iedereen om twintig over zes weer op de oefengreen verzameld om aan de vierde maandbeker te gaan beginnen. Twintig deelnemers dit keer met ook weer een nieuwe deelnemer. Frans Meulendijks is sinds twee weken lid van Grevelingenhout en speelde vanavond mee omdat hij o.a. wat meer mensen wil leren kennen binnen de club.

De uitslag van vanavond:

  1. Cobie Philipoom 33 punten
  2. Richard Smits 32 punten         15 op de laatste 9 holes
  3. Hennie Boelaart 32 punten      13 op de laatste 9 holes

De birdies werden gescoord door Martijn Smits 3x, Hans Zuurdeeg, Frans Meulendijks, Riek Marttin 2x en Michel van Velzen, Richard Smits en Rosita van den Berg ieder 1x.

Na deze avond hebben we twee nieuwe koplopers. Cobie Philipoom en Richard Smits met ieder 95 punten. Kort daarachter Hennie Boelaart en Wim Plug met respectievelijk 90 en 88 punten. De laatste maandbeker wordt op 2 september gespeeld en dat is dan tevens de afsluiting van het zomerseizoen.

Gezocht wordt nog naar een vrijwilliger die de organisatie op zich wil nemen van het Par3 weekend in de periode september-oktober. Mocht je dit (eventueel) willen doen of hierover vragen hebben dan kan je het beste contact opnemen met Simon.

Bijgaand ook nog het wedstrijdverslag van de Zeeuwse Par Tour, gespeeld op 13 juli in De Heen waar door Grevelingenhout prima is gescoord. Jacqueline de Groot en Ria van Zeijl zijn tweede geworden terwijl Cees de Groot zijn matchplay wedstrijd won! Op naar de volgende op 24 augustus in Middelburg.

Klik hier voor het volledige verslag

Volgende week de spelvorm aggregate stableford. Hierbij tellen per hole de twee beste scores van de flight mee voor het wedstrijdresultaat. Een echte teamwedstrijd dus! Wij hopen jullie allemaal weer te zien op 12 augustus. Shotgunstart om 18:30 uur. Graag bij voorkeur aanmelden via Proware of tot uiterlijk 18:00 uur bij de wedstrijdtafel.

Riek

Terug naar het overzicht