Par 3 – Wintercompetitie 07-12-2019

Par 3 – Wintercompetitie 07-12-2019

Na de regen en wind van gisteren was het vandaag goed spelen.

Een mooie opkomst van 20 deelnemers waar op het laatste moment Jolanda en Frank de Koning, nieuwe beginnende spelers, nog aan werden toegevoegd.
Met 22 man dus de baan in voor de tweede maandbeker stableford.

De uitslag van de wedstrijd:

    1. Wim van Zuijlen 33 stableford punten
    2. Hennie Boelaart 30 stableford punten (op de laatste 9 holes, 15 punten)
    3. Nettie Dales       30 stableford punten (op de laatste 9 holes, 13 punten)

Bij de birdies was Peter van Liempt koploper met 2 stuks, gevolgd door Wim van Zuijlen, Michel van Velzen, Jos Marttin, Ad Lodiers, Loura van der Laan, Teuni van Burg en Hennie Boelaart met allen 1 birdie.
Na afloop bleek de Bellamy te klein voor de hele groep dus in één grote kring in het restaurant neergestreken. Het was weer gezellig.

Op zondag 29 december staat op de grote baan de eerste van 3 Winter Funwedstrijden gepland. Par3-leden kunnen aan deze wedstrijd meedoen zonder betaling van greenfee. De wedstrijdvorm is een Texas Scramble Ambrose over 18 holes waar, bij de doorkomst naar de tweede 9, een lunch geserveerd zal worden. Voor alle details kijk op de website.

Maar eerst nog de volgende wedstrijd op de Par3. Deze staat gepland op 21 december. Vlak voor de Kerst dus met na afloop iets lekkers voor alle deelnemers. De spelvorm is nog niet bekend. Iedereen van harte welkom.
Shotgunstart om 11:00 uur. Bij voorkeur aanmelden via Proware of tot uiterlijk 10:30 uur bij de wedstrijdtafel.

Riek

Terug naar het overzicht