Old Grand Dad nieuws 18-09-2019

Old Grand Dad nieuws 18-09-2019

Op 18 september vond de feestelijke opening plaats van Speeltuin Hernesseroord bij Middelharnis. Die kwam tot stand met de bijdragen van vele sponsoren, waaronder ook de stichting Old Grand Dad.

De opzet en inrichting van deze speeltuin is bedoeld voor kinderen met een beperking, maar ook voor andere kinderen uit de omgeving. Die spelen daar naast- en met elkaar, zonder dat je kunt zien dat hier sprake is van speciale, aangepaste toestellen (maar waar wel degelijk rekening mee is gehouden).
De speeltuin is gelegen naast een brasserie “Dok 16” die door bewoners van de stichting Zuidwester (https://www.zuidwester.org/) wordt gedreven.

De realisatie van dit project was in handen van Stichting Kinderboerderij Middelharnis, dat gelegen is tegenover deze nieuwe speeltuin.
Men zit overigens nog vol met plannen; de speeltuin is slechts één fase naar het einddoel: een plek waar kinderen en (groot)ouders kunnen spelen, leren en bewegen. Met- of zonder beperking.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan dit soort fantastische initiatieven? Kijk op https://oldgranddad.nl/aanmelden/als-grootvader-donateur en kom in actie!

Paul Brijs
Consul OGD Grevelingenhout

Hier een foto-impressie van de feestelijke middag:
https://photos.app.goo.gl/tbhvarzQgBfmgWye8

Terug naar het overzicht