Old Grand-Dad 2 juli 2018

Old Grand-Dad 2 juli 2018

Update Regio Finale Old Grand-Dad.

2 juli Oosterhoutse Golfclub: 90 grootvaders van 12 clubs in de regio Zuid-West spelen een stableford wedstrijd om zich te kwalificeren voor de landelijke finale 6 augustus op GC. Anderstein in Maarsbergen.

De Grevelingenhoutse afvaardiging waarin Guido de Buck door Piet Neele wordt vervangen, treedt met goede moed aan. Prachtig golf weer. En een prachtige baan. Toch blijkt het lastig om een goede score neer te zetten. Fairways zijn droog en hard waardoor richting en lengte moeilijk in te schatten zijn. Ronduit geniepige bunkers en snelle, geonduleerde greens eisen ook hun tol. Uiteindelijk zijn er slechts 3 deelnemers die 36 of meer punten scoren.

Rob Vleeshouwers wordt tweede met 37 punten, een bijzonder fraaie prestatie. In totaal
8 deelnemers gaan naar Anderstein. Als 8ste wist Joop Servaas zich te plaatsen met 32 punten.

De ontvangst en organisatie door de Oosterhoutse Golfclub was perfect en zeer goed verzorgd. Hulde en dank hiervoor.

Rob en Joop zullen dus Grevelingenhout vertegenwoordigen in de landelijke finale. We houden u op de hoogte.

Nieuwsgierig? Wilt u ook eens voor een dergelijk evenement in aanmerking komen? Spreken de doelstellingen van de Old Grand-Dad club u aan, maar nog geen donateur? In de hal van het clubhuis vindt u informatie folders en ook via de OGD website ( https://www.oldgranddad.nl ) is aanmelding mogelijk. Uw donatie kan een groot verschil maken in het beleven van sportieve activiteiten door  jongeren met een lichamelijke of geestelijke beperking!

Joop Servaas, consul OGD Grevelingenhout.

 

 

 

Terug naar het overzicht