Old Grand-Dad 13-06-2018

Old Grand-Dad 13-06-2018

13 Juni werd de Old Grand Dad  kwalificatie wedstrijd voor de regio finale 2 juli op de Oosterhoutse gespeeld. Een prachtige dag met goed golf.  Kan ook niet anders als de dag mede wordt georganiseerd door de Herendag. Veel dank hiervoor.

De opa’s lieten zich niet onbetuigd. Nestor-Opa Frans Muthert wist zich te plaatsen met 34 punten! Maar Hans Ranke was de onbetwiste winnaar door zowel de beste stableford als  scratch score neer te zetten.  Als  Champion Opa-Golfer of the year mocht hij de trofee in ontvangst nemen.

Met een sterke afvaardiging – naast boven genoemden ook Rob Vleeshouwers, Guido de Buck, Poulus van Schouwen, Willem Snijders en André de Haan –  zullen we proberen ons te plaatsen voor de landelijke finale op Anderstein. U hoort nog nader.

Nog geen donateur? In de hal van het clubhuis vindt u informatie folders en ook via de OGD website( https://www.oldgranddad.nl ) is aanmelding mogelijk. Uw donatie kan een groot verschil maken in het beleven van sportieve activiteiten voor diegenen voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is.

Joop Servaas, consul OGD Grevelingenhout.

 

Terug naar het overzicht