Jeugd 2 18 holes NGF competitie

Jeugd 2 18 holes NGF competitie

Op zondag 30 juni moesten wij spelen op de Turfvaert in Rijsbergen.

Onze tegenstander die dag  was de Woeste Kop 1. Vandaag speelden we met Juliette van der Giesen (onze captain ), Jan-Kees Giljam, Jesse Verdonck & Anaïs Oelius.

De weersvoorspellingen zagen er redelijk uit met temperaturen tot maximaal 28 graden en wat bewolking. En dat was maar goed ook want op de Turfvaert is er weinig tot geen schaduw op de baan.

Omdat onze wedstrijden om 10:00 uur zouden starten stonden we rond 09:00 uur allemaal klaar om te gaan inslaan.

De eerste match speelde Jesse tegen Wout. Helaas heeft Jesse de singles verloren met 13-11. Als tweede mocht Jan-Kees samen met zijn tegenstander Tibaut de baan in. Ook hij heeft helaas verloren met 2 punten verschil. Bij hen was de uitslag 14- 12. Ook Juliette heeft haar singels verloren. De uitslag was overduidelijk, haar tegenstander Yannick heeft met 18-4 gewonnen. Als laatste mocht Anaïs de baan in. Zij heeft gelukkig wel de singles gewonnen, hoewel niet heel overtuigend namelijk met 1 punt verschil. Maar dat betekende wel dat Teun is verslagen met 9-10.

Na de singles was het tijd voor de greensomes. Dit betekende dat Jesse en Jan-Kees samen de baan in gingen om tegen Wout en Tibaut te spelen. En dat Juliette en Anaïs het moesten opnemen tegen Yannick en Teun. Helaas werden beiden greensomes verloren, ondanks een spectaculaire slag van Jan-Kees uit het water op hole 18 en ook nog een mega lange put van Anaïs die viel. Na al deze mooie acties bleek dat we de dag toch met een 14-2 verlies afsloten.

We vinden het erg jammer dat we verloren hebben maar gaan wel vol goede moed de laatste wedstrijd in. Die spelen we op zondag 7 juli op Golfcentrum Reymerswael tegen de Kurenpolder 1, die boven ons staan in het klassement. Hopelijk kunnen we door te winnen toch nog de derde plaats bereiken in onze poule J118.

Klik hier voor de stand in de NGF competitie

Namens Grevelingenhout 2 18 holes,

Anaïs Oelius

Terug naar het overzicht