Hestia Trofee 2020 verslag

Hestia Trofee 2020 verslag

De wedstrijd is gespeeld onder werkelijk stormachtige omstandigheden.
De Grieken zouden er blij mee geweest zijn, want die namen immers hun kooltjes mee als werd verhuisd en met behulp van een beetje wind was de haard zo weer op temperatuur.
Dat deze harde wind voor het golfspel wat minder aantrekkelijk is hebben we ondervonden tijdens het spelen om de Hestia Trofee. Dit gold voor bijna iedereen, met als gevolg dat de scores uiteindelijk wat laag zijn uitgevallen. Hier en daar werd zelfs gemompeld dat er slecht was gespeeld. Dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn.
Je kan het ook zo zien. Als het hele deelnemersveld matig scoort dan ligt het niet aan het spel maar aan de omstandigheden. Dus niet te kritisch op jezelf en op naar het volgende bezoek aan de golfbaan.

Ondanks alles hadden we natuurlijk toch prijswinnaars van de Hestia trofee met scores tussen de 26 en 30 Stableford punten.

1e prijs voor Sylvia Bol en Ruud Korpel dinerbon voor twee in de Brasserie.
2e prijs voor Shuyi Qin en Kees Voogd dagschotel bon voor twee in de Brasserie.
3e prijs voor Caroline Corssmit en Joris Dhont een bonbonschaal gevuld met bonbons.
4e prijs voor Jose en Pieter Breijs koffie met gebak voor twee gesponsord door “Bie Antje” te Bru.

Na de wedstrijd werd met in achtneming van de covid-19 spelregels, nagekaart in de Brasserie. Alles is prima verlopen en ongeveer 18 deelnemers hebben kunnen genieten van de gevarieerd gevulde pie’s van de chef.

Al met al kijken we terug op een zeer geslaagde golfdag, al blijft altijd dat dit voor de een wat beter een plekje krijgt dan bij de ander.

Resteert een mooi golfverhaal bij de open haard.

Dank je wel Hestia.

Groeten,
Willem

Terug naar het overzicht