Hestia trofee 2019

Hestia trofee 2019

Voor zondag 6 oktober 2019 is deze wedstrijd afgelast en verplaatst naar zaterdag 19 oktober, hiervoor dient u zich opnieuw in te schrijven!

De godin Hestia, is de godin van de huiselijke haard, het haardvuur, de familie en de gemeenschap. Zij staat dus bekend als de godin van de liefde.

Binnen onze club wordt deze wedstrijd jaarlijks gespeeld en door vele echtparen als een relatietest ervaren. Tijden zijn veranderd en daarom zijn ook paren jong of oud, met een langere of kortere relatie, hoge of lage handicap, categorieën A, B of C van harte welkom zich voor deze (voor de meesten) gezellige wedstrijd in te schrijven.

De wedstrijdvorm is foursome stableford.
Je speelt dus samen met één bal! Men mag zelf bepalen wie op de even of oneven holes af slaat. De volgorde mag tijdens de ronde niet gewijzigd worden.
Schrijf dus snel in, als je tot de goede categorie behoort!

Fotowand 2017

Omdat het insturen van een trouwfoto per echtpaar twee jaar geleden zo’n succes was, willen wij dit jaar dat succes proberen te evenaren!
Als jullie inschrijven voor de Hestiatrofee als echtpaar of gelijkgesteld koppel zouden we graag van jullie ieder een foto tonen als puber ( tussen 14 en 19 jaar ).


Deze foto’s worden in de hal van het clubhuis tentoongesteld en voor de winnaar(s) die de meeste heeft herkend is er een prijsje!
Graag de foto’s per mail naar:  poulus@planet.nl of als dat niet mogelijk is aan Poulus of Els van Schouwen een envelopje geven met de foto, die je natuurlijk na de wedstrijd weer terugkrijgt.

Terug naar het overzicht