Herendag nieuwsbrief 2017-week 10

Herendag nieuwsbrief 2017-week 10

Herendag, de mooiste dag van de week!

Het is niet altijd feest op de Herendag betreffende het weer. Vandaag een gestaag neervallende regen.
Je zou verwachten dat de baan gesloten was. Echter dat was niet het geval. 25 heren hadden toch nog de moeite genomen om zich via de site aan te melden. Op weg naar de baan nog een aantal telefonische afmeldingen. Uiteindelijk kwamen 10 heren opdagen. De wedstrijdcommissie had inmiddels besloten om de wedstrijd af te gelasten.

Het was niet alleen een trieste dag wat het weer betreft. Door de onverkwikkelijke zaak tussen de BV en de VOF was ook ons clubhuis gesloten. We werden in de hal ontvangen door Gonneke en Marjan. Ze hadden voor koffie/thee/koeken gezorgd en ook voor na afloop was er bier en frisdrank geregeld. Complimenten voor deze beide dames, die ondanks de vervelende omstandigheden toch met een lach op hun gezicht ons verwelkomden. Klasse! Door de aanwezige heren werd er uiteraard over de situatie gediscussieerd. Wat blijft hangen is dat er veel onwetendheid is over met name de niet duidelijke uitleg van het bestuur aan de leden!

Voor volgende week staat op het programma een Four-Ball-Better-Ball. De wedstrijdleiding stelt zelf de teams samen. U hoeft dus niet in te schrijven met een maat. Wel kunt u vanaf heden inschrijven via de site.

De Herendag commissie wenst u een fijne week toe.

Terug naar het overzicht