DoDaCo 27-05-2021

DoDaCo 27-05-2021

Vandaag hadden zich 23 deelnemers aangemeld om weer fanatiek 9 holes te lopen voor die 2 geweldige bekers, die aan het einde van het seizoen aan de DoDaCo-kampioenen zullen worden uitgereikt.
En dat is leuk, want we zijn tot op heden, vanwege omstandigheden, met een nog niet al te grote groep, maar we hebben zo’n beetje de 2 mooiste en grootste bekers om mee te pronken.

Helaas kon Bert Kok niet van start gaan, daar zijn trolley dienst weigerde en dat was jammer, want hij was kortgeleden al een keer uitgeregend en nu dit weer, maar hij heeft beloofd, dat hij blijft volhouden.
We houden je eraan Bert!

Dan nog een advies om nog meer plezier aan de golfsport te beleven, dat betreft de keuze van de tee.
De heren kunnen kiezen tussen geel, blauw en rood, en zeker de spelers met een handicap boven de 36, maar ook anderen, adviseren wij om daar gebruik van te maken.
Het is ook zeker voor de doorstroming van belang, maar ook voor het spelplezier.

Wat betreft het weer, tja, het was droog, maar daar was alles mee gezegd.
We hadden gehoopt, dat vanaf donderdagmiddag de warmere periode zijn intrede zou doen, helaas bleek het de laatste middag van een erg koude periode te zijn. Toen we stopten, ging de zon als troost nog een beetje schijnen, maar toen waren de meesten van ons al aardig vernikkeld van de kou.
Heel erg stoer was, dat de meesten tot sluitingstijd bleven, en na de te snel afgekoelde rode wijn op het terras, mogelijk thuis nog een rode hartversterker soldaat hebben gemaakt.

Maar er is licht aan de horizon, want als de versoepelingen doorgaan, zal niet alleen de sluitingstijd van het restaurant later worden, maar ook zal er binnen gegeten kunnen worden.
Hetgeen voor de DoDaCo-commissie natuurlijk een welkome verandering is, want dat zal zeker velen motiveren om na de wedstrijd gezellig te blijven eten.
We zullen met Aart en Dennis nader gaan afstemmen, wat zij onze deelnemers kunnen bieden in de vorm van een smakelijke daghap of iets dergelijks.

Mooie vooruitzichten geven de burger moed, evenals leuke scores, die er ook weer mogen zijn.
De uitslagen:
Dames:
1e Cobie Philipoom 18 stbf. punten.
2e Angelique Meijer 17 stbf. punten.
3e Els van Schouwen 17 stbf. punten, laatste 6 iets minder dan Angelique.
Heren:
1e Jasper Dhont 17 stbf. punten.
2e Willem Snijders 17 stbf. punten, laatste 6 iets minder dan Jasper.
3e Florent Backx 16 stbf. punten.
Er werden geen birdies gescoord, dat viel dus wel een beetje tegen, maar dat komt volgende week mogelijk wel weer.

Tot volgende week. De DoDaCo-commissie,

Terug naar het overzicht