DoDaCo 23-07-2020

DoDaCo 23-07-2020

Het schijnt, dat het ook in Duitsland bekend is geworden, hoe ontspannen en gezellig het toegaat op onze wekelijkse DoDaCo wedstrijden.
Dat was de reden, dat een viertal Duitse golfvrienden en vriendinnen zich hadden ingeschreven voor de wedstrijd van donderdag jl.

Officieel hadden zich 24 deelnemers aangemeld, maar om zeer begrijpelijke redenen bleken er een aantal verhinderd helaas en hadden zich afgemeld.
Onze voorzitter Henk kwam nog op het nippertje aan om zich officieus te melden, hetgeen ook nog altijd mogelijk is, als dat binnen onze toegestane tijd valt.
Na afloop wilde onze voorzitter de deelname en de daarbij behorende resultaten ook maar officieus houden, want niet alles lukte na 2 uur “racen” in de auto.
Het eten achteraf ging hem daarentegen wel heel goed af en leuk dat je er was Henk.

Onze Chef had een uitstekende daghap bereid, t.w. kipkerrie met rijst waar iedereen van heeft genoten.
Volgende week bestaat de daghap uit ossobuco, de chef stond erop, dat we zouden vermelden, dat het Italiaans is voor kalfsschenkel, bij deze dus.

Annelies Hagendijk gaf even aan dat ze niet alleen het werk in de receptie en in de bediening beheerst, maar ook het golfspel onder de knie begint te krijgen, en scoorde op hole 3 de eerste birdie van haar leven. Proficiat!
Marja Krans, nog maar net komend van de par 3, heeft ook haar visitekaartje afgegeven, en niet alleen door goed spel, maar ook door op hole 8 een afslag zodanig op het bruggetje te laten afketsen, dat de bal keurig alsnog op de fairway eindigde. Ons is dat nog nooit gelukt.

Even leek het erop, dat bij de uitslagen bleek, dat er een hole in one was geslagen op hole 1, echter bij controle was dat niet het geval.
I.p.v. het aantal slagen was het aantal punten ingevoerd, waar hoorde ik dat deze week nog meer?

Dan de uitslagen:
Dames:
1e Cobie Philipoom 38 stb.
2e Loura van der Laan 35 stb.
3e Ria van der Heiden 34 stb.
Eervolle vermelding voor Roeline Ornée, Annelies Hagendijk, Els Roeterink en Margreet Wilberts, ook zij hadden 34 stb. echter een minder score op de laatste 6 holes.
Heren:
1e Gero Kronen 37 stb.
2e Nicolas Fuchsius 36 stb.
3e Wim Plug 34 stb.

Volgende week weer graag online inschrijven, zodat de startlijst weer op woensdag samengesteld kan worden.
Vergeet niet om bij de online-inschrijving aan te geven of u de overheerlijke ossobuco (kalfsschenkel ) geserveerd wilt krijgen na de wedstrijd.

Groeten de DoDaCo commissie.

Terug naar het overzicht