Damesdag10-09-2019

Damesdag10-09-2019

Het wordt al weer een beetje herfstig op de baan. Vochtig in de ochtend en hier en daar begint het blad aan de bomen al een beetje te kleuren. En het ruikt zo heerlijk. Mooie tijd!

‘s Morgens was het fris maar in de loop van de ochtend kwam het zonnetje door en liep de temperatuur op zodat we toch op het terras konden eindigen voor de prijsuitreiking. Uitstekend golfweer!

We speelden de 6e Maandbeker. Voor de Stableford wedstrijd hadden zich 26 dames aangemeld, maar voor de Strokeplaywedstrijd slechts 6.

Omdat er maar 6 speelsters waren werd er bij de Strokeplaywedstrijd maar één prijs uitgereikt. Deze was voor Dorothee Lammerts met 78 slagen netto.
Bij de Stablefordwedstrijd was de eerste prijs voor Hennie Boelaart. Zij had 34 stablefordpunten evenals Cobie Philipoom die 2e werd. Hennie had op de 2e negen 20 punten en Cobie 15.
De derde plaats was voor Els van Schouwen met 33 punten.

Margreet Wilberts sloeg als enige een birdie. (op hole 6)

Volgende week is het Prinsjesdag. Er zijn al heel wat Prinsen uitgenodigd, maar er kunnen er nog meer bij! Dus dames, kijk rond in de kennissenkring of bel mij even, dan zoek ik mee.
We starten om 9.15 uur. Aanmelden vanaf 8.15 uur. Kosten per paar € 15,-. Daarvoor krijgen we een kopje koffie of thee met stukje boterkoek, en na afloop van de wedstrijd een heerlijk borrelbuffet van onze Sjef.

Bertie

Terug naar het overzicht