Dames senioren 2 18 holes competitie

Dames senioren 2 18 holes competitie

Van links naar rechts is dat: Djoeke de Haan, Els van Schouwen, Simone Elsinga, Mieke Bolier, Janneke de Koning en Marlo Midlum.

Na vier wedstrijden te hebben gespeeld, zijn we vierde geworden in de poule.
2× gewonnen en 2× verloren. Voor veel dames was dit de eerste keer dat ze 18 holes competitie speelden.
Zo zijn er een aantal leermomenten geweest, zoals voor mij dat je per gewonnen hole een punt krijgt, dus je moet niet de moed opgeven als je 2 down staat, want er zijn extra matchpunten te verdienen, ook als je een single verliest. Voor Els van Schouwen was dat, niet teveel met de tegenstander in gesprek gaan, want dan verlies je concentratie en het verleggen van de marker op de green en niet terug leggen is ook zo’n ding, want dan verlies je de hole. Zeker als je allsquere staat, is dat nogal zuur.

Al met al.
Het was een leuke competitie met gezellige dames. We hebben bijna overal lekker gegeten, alleen bij 1 golfclub niet. De captain van die club schaamde zich daarvoor en heeft nog dezelfde avond een klacht ingediend bij het bestuur. Ter compensatie mogen we nog een keer vrij van greenfee spelen.
We blijven er natuurlijk niet eten, maar we gaan gezellig bij Els van Schouwen op het terras een Amerikaans buffet houden. Iedereen neemt dan iets lekkers te eten mee.
Ons team uitje hebben we alweer gehad. We zijn naar de Wouwse Plantage geweest en die dag was prachtig weer.

Volgend jaar, gaan we er weer voor!
Djoeke de Haan

Terug naar het overzicht