Dames senioren 1 27-holes competitie 2019

Dames senioren 1 27-holes competitie 2019

Op 11 april startte de competitie bij ons op Grevelingenhout. Met ijsmutsen op tegen de harde koude wind konden wij het spel van onze tegenstanders tot ons door laten dringen. Er wachtte ons een hele dobber, maar wij waren vastbesloten ons te handhaven in de 1 e klasse. Onze tegenstanders waren Rozenstein, Houtrak, Broekpolder en Kennemer.

Op 18 april na een lange reis speelden we op Houtrak om tegen Broekpolder te strijden. Gelukt, de eerste punten waren binnen na de winst van 10-8.

Op 25 april speelden we op Broekpolder dichter bij huis tegen Rozenstein. Het was een zware dag met veel regen. We lieten ons niet klein krijgen en gingen met de winst naar huis 11-7. Ons doel was bereikt; met twee gewonnen wedstrijden waren we zeker van handhaving in de poule.

Op 2 mei was het weer een lange reis naar de prachtige Kennemer.  Het weer was mistig en regenachtig tot ver in de middag. We hebben gestreden als tijgers tegen de gedoodverfde kampioen( tenminste dat dachten ze!) Houtrak. En weer was de winst voor ons, 10-8.

De laatste competitiedag werden we ontvangen op Rozenstein en speelden tegen Kennemer. Het was een uitermate spannende dag, want uiteindelijk konden nog 3 teams kampioen worden. Voor ons was 9-9 genoeg.

Na de voorsprong van 4-2 van de greensomes hadden wij aan 5 punten genoeg, maar de dames van Kennemer waren uitstekende single spelers.

Na lang wachten hebben wij de winst van 10-8 binnen gesleept. Wij waren uitzinnig blij, maar ook verrast dat we kampioen zijn geworden met 8 wedstrijdpunten op rij!

Het team heeft genoten van deze sportieve competitie met gezellige tegenstanders.
Nu op voor de promotiewedstrijd naar De Woeste Kop op 23 mei tegen de dames van Prise d’Eau. We gaan het zien!

Klik HIER voor het overzicht met de uitslagen.

 

 

 

Terug naar het overzicht