Dames Senioren 1 18-holes competitie 2019

Dames Senioren 1 18-holes competitie 2019

Donderdag 9 mei 2019.

De laatste competitiedag van dit seizoen.
Voor alle teams van onze poule staat er wel wat op het spel. De strijd om de eerste en de tweede plaats tussen Turfvaert en Merwelanden.
Dan aan ons team de vraag: Kunnen we de derde plaats weer terugveroveren van De Wouwse? Deze meisjes van de Wouwse hebben ons vorige week n.l. verdrongen van onze mooie midden klassering.

Het ontvangende team van Almkreek heeft er alles aan gedaan om ons een fijne dag te bezorgen. Een warm ontvangst in een mooi clubhuis. De polderbaan met de vele waterpartijen lag er prachtig bij en de voorspelde regenbuien hebben ze voor ons weggeblazen. Voor aanvang van de wedstrijd maakt de hoffotograaf van Almkreek foto’s van alle deelnemende teams .Aan het einde van de dag nog een groepsfoto op het bordes.

Enthousiast aangemoedigd door onze captain Elly beginnen we aan onze wedstrijden. Natuurlijk willen we er allemaal het beste van maken. Maar “Gezelligheid” is altijd nog ons motto.
Een gezellige dag is het zeker geworden. Wat resultaat betreft zijn we jammerlijk blijven steken op de vierde plaats. Volgend jaar naar de tweede klasse !?? Dan gaan we er toch weer helemaal voor.

Een heerlijke maaltijd van asperges met ham of zalm en als toetje een mooie taart met verlichting. De winnaar Turfvaert mocht deze taart aansnijden en uitdelen. De bloemen voor de winnaars zorgden voor een feestelijke afsluiting van dit seizoen.

Elly, Maartje, Gerda, Bertie, Mieke, Ria en Els. Bedankt voor jullie gezelligheid.

Klik HIER voor het overzicht met de uitslagen.

Terug naar het overzicht