Clubkampioenschappen senioren strokeplay 2019 verslag

Clubkampioenschappen senioren strokeplay 2019 verslag

8 dames en 29 heren hadden zich ingeschreven voor de clubkampioenschappen strokeplay voor senioren op zaterdag 14 en zondag 15 september 2019.
De deelnemers boften met het weer: 2 prachtige zonnige dagen!

In een club met een ledenbestand dat voornamelijk uit senioren (50 jaar en ouder) bestaat was de opkomst wel wat aan de magere kant, maar 2 dagen achter elkaar 18 holes strokeplay spelen is dan ook geen sinecure.

Zaterdag na de eerste speelronde kwamen er al enkele kanshebbers boven drijven. Bij de heren William Remeeus, Ruud Graveland en Marcel Braam en bij de dames Angelique Meijer en Marieke van der Weg.

De tweede dag: zou men de score van de eerste dag kunnen evenaren of zelfs verbeteren?
Uiteindelijk wist William Remeeus bij de heren senioren zijn kampioenstitel van 2018 te consolideren en werd Ruud Graveland tweede en Alex Diddens derde. De beste netto score was voor Kees Voogd.

Bij de dames senioren werd Angelique Meijer voor de eerste keer kampioen en José Breijs tweede. De beste netto score was voor Gerda Minnaar.

Alle winnaars: Ruud, William, Gerda, Jan (wedstrijdleider), Angelique, Kees, José en Alex

Zoals gezegd, het waren twee prachtige dagen met dank aan de goede organisatie in handen van Jan van de Wassenberg, Désirée Smits en referee/starter Richard Smits.

De volledige uitslagen zijn te vinden op Livescoring.

Angelique Meijer

Terug naar het overzicht