Clubkampioenschappen Senioren 2017

Clubkampioenschappen Senioren 2017

Zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 werd er gestreden om het Clubkampioenschap strokeplay voor dames en heren senioren 2017.
Wat het weer betreft hadden we het niet beter kunnen treffen! Prachtig nazomerweer, goedgemutste dames en heren senioren die er zin in hadden, kortom wat wil een “oudere jongere” nog meer? Bij de golfsport behoor je met 50 jaar en ouder tot de senioren en het is bewezen dat je met golfen langer fit en gezond blijft, dus de senioren hebben de toekomst!

Na de zaterdagronde begon het al enigszins duidelijk te worden wie tot de top van het klassement gingen behoren en werd het bekend dat Jaap Kievit op hole 6 een hole in one had geslagen. Het glaasje met de bubbels werd getrakteerd voor de prijsuitreiking op zondag.

De meeste deelnemers wilden de tweede dag een betere score neerzetten dan de eerste dag, maar dat lukte niet iedereen. In elk geval wisten William Remeeus en Marleen Otten het hoofd koel te houden en eindigden beiden met een ruime voorsprong op de nummers twee.

Onze voorzitter Henk Otten, zelf deelnemer, reikte met verve de prijzen uit aan alle winnaars:
Dames
1e Marleen Otten 174 slagen
2e Lia Frigge 184 slagen
3e Jacqueline Ranke 188 slagen
Gerda Vleeshouwers beste netto score: 151 slagen

Heren
1e William Remeeus 154 slagen
2e Ruud Graveland 162 slagen
3e Luciën de Kind 171 slagen
Jaap Kievit beste netto score: 150 slagen

Voor het hele overzicht met alle uitslagen zie livescoring en/of  in proware bij de meerronden.

De wedstrijdleiding, in handen van Jan van de Wassenberg en Teuni van Burg, komt alle lof toe voor gespendeerde tijd en inzet!
Kijk hier naar de fotoreportage  van Marinka Muller

Angelique Meijer

Terug naar het overzicht