Aanstormende jeugd ontmoet de talenten van Golfclub Grevelingenhout

Aanstormende jeugd ontmoet de talenten van Golfclub Grevelingenhout

Aanstormende jeugd ontmoet de talenten van Golfclub Grevelingenhout

De ingrediënten voor een perfecte golfdag waren aanwezig tijdens de 1e “Pro-Am” van onze jeugdleden op zaterdag 23 september:

– veel zon
– een schitterende baan
– 24 enthousiaste jeugdleden
– 18 ouders die deelnamen aan een golfclinic en
– een perfect verzorgde barbecue

Het hele jaar gaan de jeugdleden allemaal hun eigen weg. De een speelt competitie, de ander oefent wekelijks of soms dagelijks op de driving-range, er worden jeugdlessen gevolgd, wedstrijdjes op de eigen baan gespeeld of deelgenomen aan de Zeeuwse Onderlinge Jeugd Competitie. Jaarlijks werd er in december op Aquadelta een afsluiting georganiseerd waarbij alle jeugdleden gingen bowlen en eten.

Dit jaar was het tijd voor vernieuwing van dit programma!

Een “Pro-Am” waarbij de jeugdleden met de laagste handicaps een team vormden met onze aanstormende jeugd. De spelvorm was Texas Scramble Ambros waarbij ook nog eens gespeeld werd van de tees volgens het regenboog principe. Onderweg waren een neary, een team leary en een longest drive te verdienen.
De wedstrijdleiding was in handen van Martijn Smits en Hanna Korsmit en zij reikten de eerste prijs uit aan Zino Meesen, Frederique Dhont en Scott Hull. Voor alle deelnemers was er een leuk aandenken aan de wedstrijd.

Terwijl de jeugd zich prima in de baan vermaakte, hadden de ouders de mogelijkheid een clinic te volgen bij onze golf pro Jonathan Willis. Er werd veel gelachen, maar ook serieus gewerkt. Sommigen hadden goede tips gekregen om hun spel te verbeteren.

Na afloop kon iedereen genieten van een prima verzorgde barbecue van Slager Van Zuidland.

Klik hier voor de foto’s

Terug naar het overzicht