27-05-2018 ZOJC 1e wedstrijd De Zeeuwsche

27-05-2018 ZOJC 1e wedstrijd De Zeeuwsche

Afgelopen zondag 27 mei ging de jaarlijkse ZOJC van start. De eerste gastclub was de Zeeuwsche te Middelburg, waar iedereen een warm welkom ontving, en dat nog wel terwijl er op die dag geen jeugd spelers van de Zeeuwsche zelf aanwezig waren!

Terwijl de mussen op zaterdag van het dak vielen, was het weer zondag een stuk minder goed. Er dreigde onweer! Daarom werd iedereen voorafgaand aan het starten nog even verteld wat te doen mocht het noodweer losbarsten. Die informatie kwam goed van pas, want we kregen flink wat buien op ons dak, waaronder een hevige onweersbui. In de baan werd extra gecontroleerd of alles goed verliep en of iedereen veilig was.

Voor het inslaan op de driving range kreeg iedereen genoeg balletjes en ook op de chipping- en putting green kon iedereen terecht om zich voor te bereiden. Tijdens de wedstrijd waren er ook een longest en een neary voor alle categorie├źn en deze stonden goed aangegeven. Ondanks het slechte weer werd er door sommigen extreem goed gespeeld en de handicap kon voor iedereen na de rustige winter periode meteen weer eens goed worden aangepast.

Bij het inleveren van de kaart kreeg je een muntje en hiervoor kreeg je naar keuze een heerlijk broodje knakworst, kroket of kaas. Terwijl de spelers zaten te eten was de wedstrijdleiding druk bezig met het verwerken van de uitslagen. De prijsuitreiking verliep ook goed en daarbij werd vooral de nadruk gelegd op het plezier in het spel. Tot slot kreeg iedereen nog een lekkere Cornetto en een medaille als aandenken.

Klik hier voor de uitslagen

Stuart Hull

Terug naar het overzicht